Pianistinnen, vertinnen og venninnen…

elisehatt (3K)

Pianistinnen Maggen:
ELISE DØRSJØE

Elise har musikkutdanning fra Norges Musikkhøgskole (musikklærer i grunnskolen/ klaverlærer) og Østlandske Musikkonservatorium (musikkundervisning for barn med spesielle behov). Lang erfaring som musikklærer i grunnskolen og kulturskolen i Oppegård. Har ledet Kolbotn barnekor.

 

tonehatt (2K)

Vertinnen Hanna:
TONE HOLTE

Tone arbeider frilans som kulturformidler i vid forstand – som skuespiller, faglitterær forfatter og dramatiker. Har skrevet og spilt flere historiske spill, bl.a. «Det kom en pike vandrende» på Follo Museum. De siste årene har hun samlet inn og formidlet gammel sangtradisjon i Follo. Har utgitt bok og artikler, samt CD med eksempler på denne tradisjonen. Tone har skrevet manus og gjort research til denne forestillingen.

 

lbhatt (7K)

Venninnen Else:
LILLIBETH LUNDE ELGSTØEN

Lillibeth jobber frilans som kulturformidler. Var ansatt i NRK 1975-2004, fra 1990 i Barneradioen. Har lang erfaring som sanger, konferansier, forteller og skuespiller. Har vært sentral i Økern Parkteater fra starten i 2000. Har bl.a. underholdt med «Lunsj og lyrikk» og «Eventyrfortellerteaterstund» på Det Norske Teatret. Deltok også i «North Wind», der tre norske fortellere formidlet norrønne myter for engelske skolebarn. Har gitt ut solo CD-plater / kassetter / LPer med viser, regler og fortellinger for barn, og med Prøysen-stoff (Grappa).

 

Regi: ANNE-LISE WEGO

Anne-Lise har allsidig skuespiller- og teatererfaring. Hun har flere års fartstid på Det Norske Teatret som rekvisitør, sufflør, arkivar og produksjonssekretær. Har også vært sekretær i «Bikuben teatersenter», leder av «Teaterkuben», vært daglig leder av «Teatersentrum» (Nå: Danse- og teatersentrum), hatt regi-oppgaver ved Berkeley Stage Company, Drøbak Studiescene og Taffelteatret. Er utdannet fagbibliotekar, førskolelærer og har studert etnologi, folkloristikk og museumspedagogikk. Foruten regien, har Anne-Lise jobbet med research og scenografien til denne forestillingen.

Kostymer og kulisser

Vi takker også: SILJE ANDERSEN (søm av kostymer), GERD HOLTH (hattemaker) og GUNNAR HOLEN (snekring av kulisser).