Hurtigruten

 

De to siste årene har jeg dratt “te sjøss” med Hurtigruten – og elsket det!

I 2013 var jeg en del av “Fram” sitt ekspedisjonsteam på en månedslang reise fra Island til Gran Canaria, via Færøyene, Hebridende, Shetland, Orkenøyene, Skottland, Norge, Tyskland, Frankrike, Spania, Portugal, og Marokko.

I 2014 deltok jeg på et pilotprosjekt på “Finnmarken” og arbeidet der også som en del av et ekspedisjonteam på strekningen Bergen – Kirkenes – Bergen.

Våren  2015 reiste jeg rundt Island med “Fram” som en del av eksepedisjonsteamet..

Ekspedisjonsteamets oppgave  på begge båtene var å gi relevant kunnskap til passasjerene knyttet til seilingsruta. Som kulturformidler med historie og folkloristikk som utgangspunkt bidro jeg med forelesning, fortelling, teater, spill og sang,

Ship o hoy!

 

 

Foto: Ørjan Bertelsen

 

 

 

 

Comments are closed.